Loading...
Dragi colegi,2020-08-06T08:16:35+00:00

Stimați colegi,

Sunt onorată să vă invit la cea de-a XXIII-a Conferință Națională a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, (SRUMB), cu participare internațională, întâlnirea anuală a iubitorilor ecografiei, devenită tradițională, care va fi organizată anul acesta în format online, in perioada 18 – 19 septembrie.

Conferinţa urmăreşte să aducă împreună clinicieni de marcă cu o vastă experienţă în ecografie. Vă propunem un program științific variat și interesant, cu o participare internațională de prestigiu. Vor fi parcurse teme de interes general, din aproape toate specialitățile medicale, dar și sesiuni axate pe probleme punctuale, de vârf tehnologic, sau probleme mai puțin abordate, de înaltă specializare.

Vă invităm, așadar la o ediție exclusiv online accesibilă tuturor prin care să ne bucurăm cu toții de revederea în condiții de siguranță a vechilor prieteni, de a ne cunoaște realizările, de a ne împărtăși experiențele personale. Vom păstra astfel tradițiile societății noastre, permanent deschisă spre Europa, în pregătirea importantei manifestări de ultrasonografie, ce va fi găzduită în 2021 de țara noastră, la Timișoara, Congresul Mondial al Federației Societăților de Ultrasonografie (WFUMB).

Vă așteptăm cu drag!